Paunezz i Ven’nus s’han unit per fer una col·laboració plegats, on tractaran un tema força candent que parla del sense sentit de viure en un pis extremament petit dins una ciutat gegant.

Paunezz després de dos anys de silenci ha publicat la versió de ‘La cançó del lladre’ ara fa dues setmanes, també ha anunciat dos concerts que farà a Barcelona i Badalona.

‘Cases als Arbres’ és el títol de la nova cançó de Paunezz i Ven’nus, acompanyada d’un videoclip gravat en un terrat de Barcelona.

- Publicitat -

Els cantants acostumen a reivindicar accions o fets que afecten generació rere generació, però sobretot a les crisis que estan patint els joves avui dia (la COVID-19, la crisi financera i la crisi d’habitatge) on no obtenen cap resposta a les seves preguntes.

L’artista igualadí i la sabadellenca es fan preguntes com: Hem de viure, de fet, a les ciutats? Hem de trobar sentit a allò que no ens en fa? I si poguéssim tornar a viure a la casa de l’arbre del terreny dels avis? Els dos cantants van començar autoeditant-se les seves pròpies cançons i proposar noves temàtiques en català: el feminisme, els triangles amorosos, la precarietat…

‘Cases als arbres’ ja havia sigut cantada en alguns concerts, però fins ara no havien decidit gravar-la.