Foto: Bernat Almirall

La cantant i influenciadora sitgetana Mar Lucas, amb més de 15M de seguidors a TikTok i 3M a Instagram, s’uneix a Buhos, un dels grups amb més èxits de la música catalana gràcies a cançons com “Volcans” -Disc de Platí- o “Barcelona s’il·lumina” -Disc d’Or-, en una nova cançó titulada ‘Today is the day’.

Amb una producció espectacular a càrrec de David Rosell, aquest nou single on Mar Lucas canta per primera vegada en català, descriu l’emoció i la felicitat que sent una parella quan sap que tornarà a estar junta, com se senten dues persones durant les hores prèvies al retrobament, els nervis, l’ansietat i aquestes papallones a l’estómac que fan créixer el desig de veure la persona desitjada.

La popularitat dels dos protagonistes sumats a la qualitat d’aquest nou himne de pop electrònic de melodies i tornades enganxoses, fan preveure que “Today is the day” serà un nou èxit dels de Calafell amb tints de convertir-se en una de les cançons d’aquest estiu.

- Publicitat -