Foto: Javier Castán

BOYE és un personatge que vol deixar empremta. La seva irrupció en qualsevol tipus d’esdeveniment sempre afegeix alguna cosa més. Al cinisme i a la visió crua de la societat l’acompanya de gamberrisme i d’irreverència. Crític i desenfadat, profund i lleuger, divertit i eloqüent. BOYE Té el seu propi llenguatge, i les seves pròpies picades d’ullet. Crits com “OYE BOYE” o balls com el del dit de ‘NA’ fan i frases com “Aquest embolic no el vaig veure venir” fan que el situïs en un univers propi. És un personatge que no té pèls a la llengua, que critica allò que no li agrada, que es posa en perill, que parla cruament d’allò que li sembla injust i que està connectat amb la realitat social contemporània.

Musicalment s’apropa a artistes com Childish Gambino, Kendrik Lamar, C. Tangana o Kae Tempest. I estèticament s’agermana amb Ernesto Artillo, Javier Castán, o Camila Falquez.

La creació de narratives i universos particulars així com la seva posada en escena fan de l’ecosistema BOYE un lloc on emocionar-se, riure’s, ballar i plorar són benvinguts.

- Publicitat -

Per moments satíric i divertit, però sempre reflexiu i punxant, combinant una lírica poètica i profunda amb un to burleta i gairebé gamberro, l’àlbum de debut de BOYE llança la pregunta de què estem fent com a societat i si és sostenible la nostra manera de vida.

A més de la producció d’Arnau Vallvé, pulmó del projecte musical de BOYE, Roger Pi, Julio Bernardo i el gran Raül Refree també col·laboren al disc acompanyant el seu autor en les seves incursions folklòriques.

Amb el llançament del disc, BOYE estrena també el vídeo de “MOCHILAS”, dirigit per ell mateix amb la participació d’actors i actrius de renom com Macarena García o Elena Martín, a través del qual il·lustra a la perfecció l’habitual transferència de ferides emocionals , el traspàs d’aquelles motxilles que tots carreguem.