‘Pol·len’ és un tema d’amor per aquelles nits d’estiu que saps com comencen, i que acaben encara millor. Carretera, manta, un lloc màgic, la colla i bona música. El nou tema es pot definir com a reggae digital d’aires pop quasi rumberos, amb els que fotografien musicalment allò que tant els agrada.

El single sorgeix de la col·laboració a cavall entre Mataró i Girona, en una fusió de ritmes reggae, pop i rumba amb l’amor d’estiu com a tema central. La cançó ens transporta a les nits màgiques del Xiringuito X d’Empuriabrava, capturant la passió, l’aventura i l’esperit lliure de l’estiu.

Ells mateixos expliquen que “per la gent de Mataró, anar a Girona és com anar a las Vegas: saps quan entres, però no quan en surts… sense horaris, sense frens”.

- Publicitat -

La cançó s’inspira i captura les nits boges d’aquests elements al Xiringuito X d’Empuriabrava i que recull també “aquell moment en què estàs prop del xoc anafilàctic per poder dormir amb la persona que vols”

El que fa l’amor de primavera… Sempre ha de tenir una banda sonora a l’alçada