Bivac presenta Aquell moment, el primer avançament del seu primer CD. El senzill, acompanyat amb un videoclip Km0, amb un missatge “made in Bivac” que ens transporta a aquells amors incondicionals on encara que el vent no bufi a favor, cal moure cel i terra.

Bivac estrena el seu any musical amb la presentació del primer senzill del seu nou CD, Indrets, que veurà la llum aquesta primavera. Un àlbum amb onze temes, gravats i produïts als Estudis Santa Pau (Pla de l’Estany), d’estils diversos, explorant nous camins, on continuen el seu segell propi i festiu.

En algunes cançons, han optat per treballar acompanyats amb artistes ja consagrats del seu entorn banyolí com el grup Germà Negre o Roko Banana. Després de la presentació del seu primer EP, Memòries d’un demà, ara fa poc més d’un any, Bivac torna amb nova música per plantar les bases d’una banda de pop/rock que ha experimentat una evolució important en molt poc temps.

- Publicitat -

L’endemà del llançament d’aquest senzill, podreu escoltar algunes de les noves cançons en primícia al Festival Strenes de Girona, concretament, a l’escenari ubicat a la Plaça del Vi a les 18:30 h. Aquest concert donarà el tret de sortida a la seva gira Molinet, que ja va omplint el calendari amb dates que sabrem pròximament i on estrenaran un nou directe amb molta nova música i bon rotllo dalt l’escenari.