Cantant, ballarina i actriu, la gironina Aina Reig es postula com una de les noves promeses de l’escena pop catalana. La seva és una proposta diferent, que fusiona una base comercial pop-urbana amb lletres que tenen un pes simbòlic important i que parlen de l’amor i el desamor sense caure en la banalitat i el sexisme de les lletres que solem trobar en la música urbana.

Representant la rosa verda, ‘La indiferent‘ ens vol transmetre la fragilitat i efimeresa del pas de la gent per la nostra vida i el buit que ens deixen. Fa referència a la banalització amb què es tracten les relacions avui en dia, però representat altre vegada amb un toc humorístic i reforçant la idea d’empoderament i autoestima.

Jugant amb una base de reggaeton soft, la cançó ens transporta a un bar on comença una suposada història d’amor però presentada com un joc amb data de caducitat.

- Publicitat -

El videoclip de la cançó torna estar protagonitzat pel nostre company de Primera Fila Arnau Figueroa, així com Jan Gil, que demostren el seu talent com a ballarins.