A Contrallum” és un disc potent i directe. Cançons de cantautor absolutament redefinides i amb caràcter propi, fruit de la recerca de sons nous i melodies que enganxen des del primer moment. Diferents estils i punts de vista amb un mateix propòsit, arribar directe a la pell de qui les escolta.

Un treball d’introspecció personal i musical que explota cap a fora, per plasmar que, realment el que ens mou és el que ens emociona. I alhora ens fa de mirall del buit que tots, de vegades, consumim i prediquem.
El dol, la felicitat, l’amistat, la confiança, l’autoestima, els records o el pas del temps són alguns dels temes del disc.

Cada cançó és com una fotografia. Fent musicalment aquell gest tan característic de quan mirem el negatiu d’una foto a contrallum. Buscant-ne tot el significat, fent autocrítica i deixant el missatge gravat amb cada nota.

- Publicitat -