Pèl De Gall ens porta una cançó festiva i alegre que ens anima a anar cap amunt, a saltar i ballar. Ens parla de totes aquelles coses que tenim en comú: les ganes de festa i llibertat. Aquest és el nostre gran moment, i estem a punt per passar-ho bé.

Amb l’anunci d’aquest llançament, Pèl De Gall dona un avanç de la temporada musical que s’acosta, amb la promesa de tres nous singles a la Primavera i un quart que arribarà amb la tardor que seguiran la línia característica de Pèl De Gall: una fusió de pop-rock festiu amb melodies irresistibles i lletres fresques.

El single composat per en Francesc Pons i n’Ernest Martí, produït per en David Rosell, es va enregistrar i mesclar als Estudis Can Pardaler, i finalment, es va masteritzar per Carlos Hernández als estudis CHC Mastering. Durant la Primavera de 2024 es publicaran tres nous singles, i a la tardor un quart.

- Publicitat -

Totes aquestes noves publicacions seguiran en la línia habitual en la banda, oferint una música pop-rock alegre, potent i festiva, plena de melodies enganxoses, i amb lletres fresques i picants, les quals són també properes i optimistes, amb un innegable toc salat i mediterrani i que ens descriuen sentiments i situacions de la vida quotidiana.