El grup de Barcelona presenta ‘CHiKAGO’, el primer senzill d’un nou projecte que demostra que han tornat més forts que mai. La cançó està inspirada en el flow drill de Chicago dels anys 2011-2015, quan van començar a despuntar. Aleshores van traslladar aquell so a Catalunya, i actualment tornen a les seves arrels.

Després de l’èxit de la seva última mixtape “Respawn” (2022), un àlbum que ha suposat un abans i un després en la trajectòria musical del grup, han consolidat els deu anys de trajectòria. Amb temes com ‘Sassa’, un afrotrap que suposava el tancament d’aquesta etapa, ‘Ganas’, el primer beat de House, o ‘La Paka’, un corrido en català, han demostrat que per a ells, la música no té límits. Com hem pogut veure en els seus últims shows, porten la seva essència a un altre nivell. 

P.A.W.N. GANG és la font d’inspiració de tota una promoció d’artistes i grups d’estil urbà dins el panorama català. Des del seu naixement, l’any 2011, la seva popularitat ha continuat creixent a través dels seus vídeos a YouTube, per fer un estil completament desconegut en aquell moment a Catalunya. Fa poc tancaven la celebració de la gira ‘RESPAWN’, un èxit amb sold out a sales com Sala Wolf a Barcelona. La banda ha consolidat un moviment que avui en dia s’ha convertit en un fenomen musical i cultural de tot un país. 

- Publicitat -