El sextet de les barcelonines Maruja Limón, ja referents al nostre país, no necessita carta de presentació. Porten la festa allà on van fent-nos ballar amb la seva rumba catalana, pop i flamenc i són un altaveu dins la nostra escena musical per llençar missatges reivindicatius.

Amb una trajectòria que parla per si sola, tornen amb un treball musicalment explosiu, acompanyat de lletres que oscil·len entre la sensibilitat i la ironia, que busquen abordar temàtiques personals i socials.

“DIME PA QUÉ”, produït per Tato Latorre (La Pegatina, Antonio Orozco, …), és una rumba quinqui que posa en qüestió el món del postureig en què vivim. Un repàs a aquelles actituds que s’enfoquen més a cuidar el que diuen de nosaltres que de cuidar-nos a nosaltres mateixes. En definitiva, allò que fem més per aparentar que per convicció.

- Publicitat -

Aquest nou single formarà part d’un nou EP “Te como la cara A”, que vindrà seguit de “Te como la cara B”, i que oferiran un recorregut per la geografia de la rumba catalana, flamenca, mestissa i llatina, en una cruïlla de sons experimentals, electrònics i orgànics, comptant amb el treball de productors com David Soler i Marcel Bagés, entre d’altres.