Julieta i Belén Aguilera presenten la seva nova cançó; un tema en català i castellà centrat a desmuntar la idea de l’amor romàntic imposat en la societat actual. Desmenteixen la idea del patiment i el sacrifici com a sinònim d’amor. Estimar no hauria de fer mal. 

A la tornada de la cançó es repeteix la frase “El amor no está en Paris”, també com a referència a la visió que ens han imposat de l’amor. Davant això, Julieta i Belén Aguilera prioritzen l’amistat femenina i les relacions basades en la intimitat i la comprensió entre dones, per ajudar-se entre elles. 

La cançó, animada i amb molt ritme, ve acompanyada d’un videoclip amb tocs moderns i dinàmics que també representa aquesta amistat i complicitat que s’intenta transmetre amb la cançó. Hi ha clares referències a la pel·lícula que dona nom al tema, en que les cantants apareixen en un cotxe.

- Publicitat -

Amb la frase “Será como Thelma & Louise” representen una fugida cap a la llibertat física i emocional que a vegades es vulnera a través de les relacions romàntiques. 

La cançó, un himne cap a la sororitat és llençat el 8M, dia de la dona.