Després de l’èxit del seu ‘Incògnita Brutal’, que fora disc del mes del passat desembre a la revista Enderrock, i del seu recent Sold Out en la presentació a Barcelona, VITTARA rescata la cançó ‘Referent’, una de les peces més emblemàtiques d’aquest disc, per a revisitar-la amb la col·laboració de GUINEU, i entregar “Referent II”, amb nova producció musical, més orientada cap al pop electrònic, i noves lletres, que fan que aquesta nova versió tingui una força renovada per captivar a tothom.

Per qui encara no els coneix, VITTARA és la sinergia de l’Uri (guitarres i veus), el Tuliv (baix) i el Pol (guitarres i teclats). Tres nois de Barcelona que es van donar a conèixer a principis del 2022 al costat de Julieta amb el seu EP conjunt ‘dosmilset’. Un petit disc preciosista amb cinc cançons que anaven des del pop a l’indie, passant pel rock clàssic amb guspires electròniques, que acompanyaven lletres que giraven entorn l’amor, la nostàlgia i la rutina. Els referents musicals llavors eren El Petit de Cal Eril o La iaia.

El seu disc ‘INCÒGNITA BRUTAL’ és un recorregut per l’estat d’ànim de VITTARA. Deu peces musicals que, tot i estar plenes d’energia, són molt íntimes i introspectives. Té cabuda l’amor, el desamor, però també l’angoixa per la incertesa de la vida i la por pel futur. Gran sensibilitat lírica que evidencia una maduresa incipient de la banda barcelonina que és capaç de trobar un equilibri perfecte amb una sonoritat molt potent més propera, ara, a la de grups com Carolina Durante o Cala Vento.

- Publicitat -

VITTARA actuaran a la sala Pumarejo de L’Hospitalet de Llobregat el pròxim 17 de maig (Entrades ja a la venda) i el 18 a la FIM de Vila-Seca.