Galgo Lento, conegut per captivar el públic amb els seus paisatges sonors onírics i les seves lletres introspectives, ens sorprèn ara amb el seu últim treball: 4′. Aquesta cançó, publicada sota l’aura creativa de Martí Galan Velasco, és una finestra a la complexa dansa entre les nostres pors més profundes i el nostre jo més íntim. 4′ emergeix com un punt d’inflexió en la trajectòria musical de Galgo Lento, mantenint la seva essència lo-fi i pop metafísic, però explorant amb més profunditat la confrontació amb les pors que ens assetgen.

4′ és una exploració valenta de la desorientació i el buidor que la por pot engendrar en l’ànima humana. A través d’aquest single, Galgo Lento intenta descriure aquest sentiment des de dues perspectives diferents: la por en si i la persona que l’experimenta. La cançó es converteix en una narració dual que ens porta per un viatge a través de la sensació d’estar perduts davant d’allò que ens espanta.

Des de la seva habitació, lloc on neixen tots els seus projectes, Martí Galan Velasco ha teixit un univers sonor que reflecteix les inquietuds mil·lenials amb una precisió poètica.

- Publicitat -

Amb 4′, Galgo Lento fa un pas més en la seva evolució artística, oferint-nos una cançó que no solament reafirma el seu talent com a compositor i productor, sinó que també demostra la seva capacitat per capturar l’essència de les lluites internes que tots afrontem. Aquest single promet ser un himne per a tots aquells que han sentit la pesadesa de la por, convertint-se en una peça indispensable dins del panorama musical actual.

4′ ens convida a submergir-nos en una experiència musical renovada, plena d’emoció i amb un toc personal inconfusible. Amb aquesta cançó, Galgo Lento ens ofereix una visió única sobre com enfrontar-nos a les nostres pors.