A les portes del seu vintè aniversari com a banda i ja totalment consolidats com una referència per la seva sòlida i impecable trajectòria, Els Amics de les Arts sorprenen amb un nou treball just un any després de la publicació del seu celebrat Allà on volia.

Les paraules que triem no dir és la peça que completa el puzle, la cara B d’un díptic amb què el grup es va proposar fer balanç a nivell vital. Fidels al seu propòsit de narrar el seu pas per la vida a cop de cançó, les set històries presents a Les paraules que triem no dir radiografien el grup des d’una perspectiva íntima i alhora contundent, que va del cant a l’amistat de “Sort que sou aquí” fins a la nostàlgia familiar d’ “Aquests dinars” passant per la delicadesa de “Dormir al teu costat”.
Els personatges que inspiren les cançons dins Les paraules que triem no dir, callen més que parlen, però les seves veus ens identifiquen a tots i retraten de nou les nostres vides.

- Publicitat -