La banda valenciana Cactus torna aquest 2024 amb el pop festiu. ‘Diuen x ahí’ és una cançó que compta amb la col·laboració de Naina, una de les artistes emergents amb més projecció del panorama valencià. La cançó és la mescla perfecta entre la melancolia i la festivitat tan característica del grup. Parla sobre un amor trencat, però viu; un amor que tot i que altres persones s’hi hagin interposat, encara no ha acabat. L’esperança per tornar-ho a intentar. 

El grup Cactus és energia. Un grup de València impregnat per la música urbana i el bon rotllo. Des dels seus inicis s’han caracteritzat per barrejar estils com el hip hop, la música electrònica i l’actitud més pop, com podem observar en aquest senzill, que ens farà ballar. 

Després de tres àlbums: “Cactus” (2018), “Roma” (2019) i “Mode avió” (2022), han iniciat el camí cap a un nou disc, del qual ja han avançat ‘Mone!’, ‘Falla’, i ‘La batxateta’ un senzill que donava la benvinguda a l’estiu amb ritmes llatins.  

- Publicitat -

‘Diuen x ahí’ és una crida a tornar-ho a intentar amb aquelles persones que la flama encara no s’ha apagat i encara queda història per escriure.