Buhos sempre aconsegueixen sorprendre al seu públic. La seva nova cançó és una delícia titulada “Milers d’espurnes”, una autobiografia cantada on Guillem Solé, veu i cara visible del grup, es presenta més autèntic que mai, explicant tota la seva història vital des de ben petit fins a l’actualitat. I ho fa com si es tractés d’un conte, descobrint com s’ha anat construint dia rere dia, melodia rere melodia. Aquesta cançó posa lletra i música a tota la carrera d’uns dels grups més influents dels últims anys en el mainstream català.

El grup de Calafell ha estat capaç d’enamorar a tota una generació amb èxits com “Barcelona s’il·lumina”, han fet ballar fins a embogir amb “Volcans” i, fins i tot, han col·laborat amb artistes internacionalment coneguts com Juan Magán, al tema “El món de veritat”. Buhos, a més a més, han girat de forma continuada des de fa deu anys, ni més ni menys, trepitjant molts escenaris d’arreu dels Països Catalans i més enllà. De fet, acaben de tornar d’una gira per França, Madrid, Bilbao, Saragossa, Londres, Haarlem, Utrecht, Rotterdam i Milà.

Com si fos un joc, “Milers d’espurnes” ha anat construint-se amb diferents productors a diferents estudis de gravació i amb una multitud d’instruments, on destaquen Pep Saula, Genís Trani i David Rosell. També han aportat el seu granet de sorra Las Migas, donant a la cançó el seu toc característic i personal que només elles podrien donar, i que són identificables durant tota la cançó.

- Publicitat -

Es podrà gaudir “Milers d’espurnes”, els pròxims llançaments de Buhos i els èxits de sempre les següents dates:

23/03 – Llos Fest (Aielo de Malferit)

23/03 – Barcelona Motorfest (Montmeló)

30/03 – Recinte Firal des Mercadal (Es Mercadal)

26/04 – Beer Live (Vilanova i la Geltrú)

27/04 – Festivall Camprodon (Camprodon)

02/05 – Viña Rock (Villarobledo)

11/05 – Cercam Festa (Santa Margalida)

08/06 – Festa El Guirigall (Palau-Solità i Plegamans)

14/06 – Cabró Rock (Vic)

11/07 – Feslloc (Benlloc)

12/07 – Pirata Beach Festival (Gandia)

16/08 – Rabolagartija (Villena)

i + per anunciar!