La cançó captura l’ànima única d’Enric López i reflecteix la seva evol.lució musical, oferint una experiència sonora enriquidora, amb ganes de connectar amb el públic d’una manera més profunda; unes melodies amables amb tocs de psicodèlia, en la seva part més instrumental, plenes de bones vibracions.

Amb aquesta cançó, el músic barceloní ens proposa emprendre a un viatge emocional, explorant els detalls més íntims i els sentiments que teixeixen les relacions humanes. Una lletra que convida a la restauració de la confiança en tots tipus de relacions.

El single, que estarà disponible a totes les plataformes digitals a partir del 14 de març, s’ha gravat als estudis Lavlab, sota la producció artística de Raúl Juan i Enric López, i l’ha masteritzat Víctor García als estudis Ultramarinos Costa Brava.

- Publicitat -