Aquesta setmana arriba una de les col·laboracions més potents fins el moment que es convertirà en tot un èxit i sonarà a totes les emissores musicals catalanes: ‘Grup de Pop’, un tema on el grup revelació lleidatà Sexenni i el duet mataroní de moda, The Tyets, s’han ajuntat en una cançó que narra la història de tot jove que es vol dedicar a la música i acaba, per voluntat o sense tenir cap més remei, abocat a fer música pop. Barrejant un punt de vista autobiogràfic amb molt d’humor i ironia, els dos grups canten sobre formar una banda amb 15 anys, fer concerts sense que ningú t’escolti i, tot i això, seguir lluitant per fer música.

Aquest nou senzill compta amb la producció del Pep Saula (membre de Sexenni), on introdueix la barreja d’elements tradicionals de la música pop, sons electrònics, sintetitzadors, samples i auto-tune, portant així el so pop del grup lleidatà a un territori més urbà i modern. El videoclip està dirigit per l’Alba Muñoz, on els vuit membres dels dos grups aprenen a ser estrelles del pop, fent paròdia de la seva pròpia carrera.

- Publicitat -