“Trista a Miami” és el darrer avançament del tercer àlbum de Maria Jaume, que publicarà el 15 de març, amb què s’endinsa en un territori pop cada vegada més electrònic i vibrant, seguint l’estela dels anteriors singles “Mala via”, “Xin-xin i bye bye” o “Ressaca a sa platja”. La cançó compta amb la participació de la cantant Julieta com a artista convidada.

El nou treball ha estat produït per Lluís Cabot (Da Souza) amb la col·laboració de Pau Riutort, mescles de Joan Borràs (Oques Grasses) i masterització de Victor Garcia.

La presentació oficial en viu tindrà lloc el 22 de març a l’Auditori de Girona. La gira seguirà el 10 d’abril a la sala Apolo [2] de Barcelona, mentre que el primer concert a Mallorca serà el 20 d’abril al Teatre Principal d’Inca, tots amb entrades ja a la venda. També ha confirmat la presència en esdeveniments com el Primavera Sound, el Festival Maig, el Mobofest o la festa d’aniversari del Vida Festival.

- Publicitat -