Els valencians La Fúmiga han aconseguit esdevenir un dels grups del moment a base de molta inspiració a l’hora de composar cançons pop optimistes i lluminoses, d’una gran posada en escena i d’una feina constant que els ha fet sumar adeptes dia rere dia. La gira del 2023 va consolidar-los com un dels referents de l’escena de parla catalana amb 65 concerts que van recórrer tot Catalunya, País Valencià, Balears, Madrid, País Basc, Saragossa i Galícia.

“COVARDS” és el segon i últim avançament abans de la sortida del nou disc prevista pel 23 de febrer i tornen a col·laborar amb el grup català The Tyets, un dels grups del 2023. És una cançó de pop enorme, amb una tornada i melodies que s’instal·len de forma instantània al nostre cervell provocant el que la majoria de cançons pop pretenen. Aquest nou single ens parla d’amor i generositat. I alhora de desamor i ruptura.

És una producció de Mark Desouza i el videoclip ja es pot veure a Youtube.

- Publicitat -