La banda dels voltants de València es troba immersa en la campanya de presentació del seu àlbum “Nucs de Vidre”. Aquest, emmarcat en un estil rock-melòdic retrata les problemàtiques a les quals fem front a diari. Dins el projecte també destaquen grans influències com l’ska-jazz, el punk o el tradicional so de la dolçaina. 

El grup format l’any 2015 publica el seu primer EP “La minoria” l’any 2017; un aplec de 4 cançons on plasmen les seves pròpies inquietuds musicals i socials. Després de la bona rebuda que va tenir el seu primer projecte, el grup decideix presentar el seu primer llarga durada; un recull de 10 cançons que tracta conceptes enquistats i conductes normalitzades a les quals fem front dia rere dia. 

L’agrupació sempre ha tingut una visió crítica del món que l’envolta. Marcadament antifeixista, feminista, amb consciència de classe i sempre fent una anàlisi materialista del context. La Fulla emparella la música amb un discurs de lluita i de canvi, d’empoderament i de conscienciació.

- Publicitat -

Després del concert de presentació el dia 1 de febrer amb les entrades exhaurides, La Fulla iniciarà una gira de presentació d’aquest nou projecte a València durant el mes de març i a Sagunt a l’abril.