La Kuu, una de les noves artistes més prometedores de l’escena musical catalana, ens captiva amb el seu últim single “NI ES NOTA”. Combinant el ritme suau del reggaeton amb la delicadesa del pop, Kuu ens porta en un viatge musical a través dels sentiments d’atracció i incertesa en una festa.

“NI ES NOTA” és una oda a aquells moments de tensió i desig en una festa, quan l’atracció cap a una altra persona es fa evident, però el pas per expressar-la queda en suspens. Amb lletres com “M’agrada tant quan em mires, em poso nerviosa si te m’apropes”, Kuu capta magistralment la complexitat de l’amor no declarat i la dansa subtil de l’atracció.

La música combina el ritme característic del reggaeton amb una suavitat que és distintiva del pop, creant un so que és tant contemporani com emotiu. Aquesta fusió única de gèneres fa de “NI ES NOTA” una peça que no només mou el cos, sinó també el cor.

- Publicitat -

El títol de la cançó, “NI ES NOTA”, parla de l’intent de l’artista d’ocultar els seus sentiments, un joc de “veure sense ser vist”, que s’intueix en versos com “Sense intimitat, semblem dos estranys esperant l’hora”. Aquest tema ressona amb qualsevol que hagi sentit l’atracció en un ambient festiu, però amb la reluctància a donar el primer pas.

Amb “NI ES NOTA”, la Kuu continua demostrant la seva habilitat per crear música que connecta amb l’oient a un nivell profund i personal. Aquest single no només és una mostra del seu talent com a cantautora, sinó també una finestra a la seva capacitat de capturar emocions complexes amb una elegància inconfusible.