El grup de Sabadell Flashy Ice Cream ha estat uns mesos a Argentina cuinant nova música, treballant amb productors i artistes d’allà, amb qui han preparat un nou disc que es desgranarà durant aquest 2024, en quatre volums, i destacarà per ser el millor de la història del grup!

‘Cada Tren’ és el primer senzill que dona pas al primer volum del nou àlbum de Flashy Ice Cream. Un single romàntic, emotiu i sentimental que et connecta amb la història d’un amor a primera vista entre un noi i una noia que viatgen en un tren, però que no s’atreveixen a parlar-se durant tot el trajecte. Una cançó nascuda a Argentina i que té referències musicals a artistes com Post Malone i The Kid Laroi, icones del pop urbà mundial.

El pròxim 23 de febrer presenten el primer volum: ‘Sempre Joves x1’.

- Publicitat -