GULUSSINA és un reggaeton suau, d’aquells de cantar baixet a l’orella. Aquest és el segon senzill del primer EP de l’artista català i és una cançó d’amor amb tocs de fantasia i nostàlgia. La música acompanya aquesta idea fantasiosa amb sintetitzadors tous i llunyans per parlar d’una relació amorosa, però també de la idolatria cap a l’altra persona.

enMatu ha emergit com una nova veu vibrant en la música urbana catalana. Amb la fusió de reggaeton, trap, rnb i afrobeat, entre d’altres estils, ha anat cridant l’atenció del públic més atent a més de fer-se un nom dins de les promeses de l’urbà a Catalunya. Les seves lletres i melodies exploren les relacions personals amb una combinació de melancolia i modernitat. Les col·laboracions amb artistes del moment, com dani6ix i izzkid, a l’icònic disc de Nadal del Roots, consoliden un nou col·lectiu que puja amb força i que ja rep el suport d’artistes com The Tyets o Mushkaa. Una nova escena prometedora de la qual enMatu forma part com a artista clau.

- Publicitat -