Ja està disponible a totes les plataformes digitals ‘Sort que sou aquí’, la última cançó d’Els Amics de les Arts, que formarà part del seu nou disc ‘Les paraules que triem no dir’ (Pistatxo Records). El disc té prevista la seva sortida el proper dia 5 de març.

‘Sort que sou aquí’ és un cant a l’amistat, una cançó que parla de com d’imprescindibles són els amics quan les coses no van com un voldria.

Un any després de publicar el seu últim disc Allà on volia (Pistatxo Records, 2023); Els Amics de les Arts sorprenen amb un nou treball. ‘Les paraules que triem no dir’ (Pistatxo Records, 2024) serà un disc de set cançons, fidel al propòsit del grup de narrar el seu pas per la vida. El nou disc d’Els Amics de les Arts s’imprimirà en format físic com a disc i vinil només sota comanda i el grup va anunciar recentment l’activació de la prevenda a través de la seva pàgina web. Els concerts de presentació seran el 12 d’abril al Teatre Municipal de Girona, en el marc del Festival Strenes; i el 18 de maig al Teatre Victòria de Barcelona, dins el festival Guitar BCN.

- Publicitat -