Foto: Toni Camacho

SDP509 és el nom d’un grup bagenc emergent de música urbana en català. El grup es caracteritza per fer una música festiva, barrejant estils com el reggaeton, pop i alguns tocs de trap, rock i música electrònica.

“Tornar a Començar” és el primer single de 2024 de SDP509. Una proposta d’estil electrònic, que tracta d’una història entre dues persones que han compartit molts moments i els seus camins s’han separat. Tot i així, sempre hi haurà aquell moment de l’any quan es tornen atrobar.

En aquesta cançó podem escoltar les veus de Pau Cru, Furki, Didi i Lluís No, tot i que una gran part del protagonisme se l’emportarà la part instrumental electrònica creada i produïda per Furki. A més, aquest senzill anirà acompanyat per un videoclip gravat per Toni Camacho i dirigit per Helena Berch.

- Publicitat -

La formació és tot un fenomen a la xarxes amb més de 10.000 seguidors a TikTok, amb moltes persones enganxades a tot el que pengen.