Després de d’avançar 4 singles amb cançons com “Ranci del 1000” o “Que no t’ho expliquin” aquest dijous 29 de febrer Classe B presenten “Fa de mal dir”, el seu primer EP d’estudi. Aquest primer treball està format per sis cançons per ballar amb sons actuals, que repassen un desamor terrenal i quotidià.

Son histories que s’enfoquen des del positivisme, la festa, i les ganes d’estar bé amb un mateix i amb la gent que ens envolta i ens estima. Cançons fetes com un pop en un garatge

La cançó “Poc se’n Parla”, inclosa al nou EP, compta amb la col·laboració de Dan Peralbo, músic de Torelló i íntim amic de la banda. Aquesta unió crea una connexió única entre els dos projectes.

- Publicitat -

Les sis cançons que composen “Fa de mal dir” han estat creades combinant l’auto-producció a Pepita Studios i a l’estudi empordanès de CLASSE B. Compten amb la col·laboració de productors de renom com Hugsound, Sergi Bagó, i Jordi Bosch (Cardamomo Studios).

El disc el presentaran el 7 de març a l’Heliogàbal amb entrades exhaurides.