Cantant, ballarina i actriu, la gironina Aina Reig es postula com una de les noves promeses de l’escena pop catalana. La seva és una proposta diferent, que fusiona una base comercial pop-urbana amb lletres que tenen un pes simbòlic important i que parlen de l’amor i el desamor sense caure en la banalitat i el sexisme de les lletres que solem trobar en la música urbana.

D’estil pop-urbà però des d’una vessant més elegant, aquest 2024 presenta el seu nou àlbum, del qual en podrem veure un primer avançament al gener, i que està format per les diferents etapes d’una ruptura, passant per la ràbia, l’autoestima, la dependència i la nostàlgia. Ens presenta ara el primer single del que serà el seu nou disc. Representant la rosa vermella, aquest capítol musical ens transmet la ràbia associada a una ruptura però no des d’ un punt de vista negatiu, sinó a través de l’humor, l’empoderament i l’ amor propi. El títol fa referència a les frases “típiques i tòpiques ” que es diuen en un moment de ruptura i que es poden identificar al llarg de la cançó.

No us perdeu el videoclip que acompanya el senzill, que està protagonitzat, entre altres, pel nostre company Arnau Figueroa.

- Publicitat -