Poques setmanes després que ens sorprengués amb el primer senzill del que serà el seu esperat quart àlbum de llarga durada, “Gestos”, en Vic Mirallas enceta l’any de la millor manera possible: presentant-nos una nova cançó amb, ni més ni menys, que un dels artistes catalans del moment, Mama Dousha. D’aquesta manera, a través de “Vampirs”, ambdós artistes ens mostren la hipotètica situació d’un amor entre dues persones que s’acaben convertint en aquesta popular criatura del nostre imaginari fantàstic comú, per construir una relació romàntica que s’escapi de qualsevol esquema tradicional preestablert. Allunyant-se així d’una societat cada cop més superficial i quadriculada, i deixant de patir pels problemes que ens brinda una vida finita.

Una bonica metàfora per expressar els desitjos que tenen els dos músics de poder convertir l’amor en quelcom etern, tot construint un castell sustentat a partir d’una lletra sincera, tendre i sensible, a la vegada que directe. Sense deixar de banda una base musical minimalista, però exquisida, que ens acaricia les orelles amb cada acord i cada arpegi de guitarra, i que ens permet caminar gràcies a un bombo que ens ajuda a no perdre mai el ritme des de la meitat del tema. Fet que s’acompanya d’unes veus que empasten a la perfecció.

Una peça deliciosa que es complementa amb un videoclip dirigit de la mà de Júlia Neddermann i Sebi Escarpenter, que juga amb els miralls i els reflexes d’en Vic i d’en Mama Dousha, per contrarestar els desitjos dels artistes amb la pròpia realitat terrenal amb la que compten. Perquè tot i voler-ho amb ànsies, els seus reflexes encara apareixien en cada vidre platejat que troben al seu davant. Excepte en el darrer pla del clip. Serà perquè ambdós s’acabaran convertint realment en vampirs?

- Publicitat -