Foto: Souto

“TAN LEN” és la manera de demanar explicacions a allò que sembla impossible. La impotència de saber que tot caurà pel seu propi pes, però, tot i això, anar-se apropant cap al precipici voluntàriament. Ven’nus ens explica en aquesta ocasió la sensació que patim molts humans de ser impulsius i que sigui el que hagi de ser, encara que després toqui posar el fre i fer-ho tot més lent del que esperàvem en un primer moment.

Amb aquest single, Ven’nus tanca l’spoiler de la seva nova etapa repleta d’inquietuds sonores traduïdes en la quantitat de mans amb les quals treballa en les noves produccions.

Com si es tractés d’una carta de presentació, Ven’nus tanca amb “TAN LEN” les estrenes prèvies al seu pròxim EP, que compta amb diverses col·laboracions, en aquest cas no com a lletristes, sinó com a productors.

- Publicitat -

Produïda inicialment i acabada per Vernat i composta per a la mateixa Valèria donant el seu toc a la producció, amb màstering de Jan Valls.

Seguint l’estil que la característica, Ven’nus és una artista 360 que té cura de l’estètica en tots els sentits, formats i aplicacions possibles. Seguint en la línia de la resta de portades dels últims singles, aquesta de quan ella tenia 14 anys, tanca el format portada com a recopilació d’arxiu. Un format que ha recopilat 4 diferents Ven’nus amb diverses edats, pentinats i d’alterades faccions. Aquesta portada té de fons una foto actual de les seves mans, i en primer pla ella acompanyada d’una persona en posició força similar a la del Titànic, exemplificant el que explica la cançó: haver-se d’allunyar d’algú, i fer-ne sàtira ho fa menys pesat.

Amb referència al videoclip, creat per la mateixa Ven’nus, és un recopilatori de contingut d’arxiu i d’actual, en format documental. S’introdueixen simbolismes en forma de pista del que serà el nou EP que veurà la llum el propvinent 14 de febrer: pentinats, moviments de joves… S’haurà de quedar tot en un interrogant fins que Ven’nus ens regali aquest nou recull de música que ens farà vibrar a més no poder.