Els lleidatans Sexenni ens presentaven el passat mes de setembre el seu segon disc: ‘Supernova’. En aquest treball el grup navegava per emocions més profundes i pels reptes que comporta créixer, explorant les complexitats de l’amor, la maduresa i el pas del temps. L’àlbum seguia una clara línia sonora pop amb influència dels anys 80, on s’aventuren amb temes disco, música d’arrel més festiva, i fins i tot cançons més fosques, introspectives i electròniques.

Ara però, ni l’hivern ni la boira impedeixen que pugi la temperatura de Sexenni. En una col·laboració amb el Centre Jove de Salut Sexual de Lleida, presenten ‘Suant la samarreta’, el seu nou single pujat de to on el sexe n’és el protagonista. Sobre una eclèctica base que barreja rumba, sonoritats urbanes i UK garage, els lleidatans canten als plaers més carnals de la vida d’una manera irònica però alhora saludable. Com és habitual en ells, la lletra presenta tot de referències a la cultura popular: des de comparacions amb els Beatles, fins a referències esportives als jocs olímpics de Rio de Janeiro i Roland Garrós. Precisament, és a partir de la frase “ballem a dins, esquerra-dreta rollo Roland Garrós” d’on surt la idea pel videoclip, dirigit per Alba Múñoz, que combina imatges de la cultura popular amb una temàtica esportiva basada en el clàssic joc de tenis Wii Sports.

- Publicitat -