Foto: Jaume Quilez

Després de captivar els oients amb el seu primer àlbum “XARNEGO”, Martigo surt amb un nou single que promet ser un hit: “QÜIKI”. Aquest tema, llançat sota l’etiqueta de Luup Records, destaca per la seva fusió única de ritmes urbans i melodies pop, amb un fort accent en elements electrònics.

Des dels seus inicis, Martigo s’ha distingit per la seva habilitat per capturar l’essència de la cultura urbana llatina contemporània. Amb una carrera marcada per l’exploració i la innovació, cada llançament seu ha estat una finestra a les seves experiències personals i a la seva visió artística.

“QÜIKI” emergeix com una proposta fresca en l’escena urbana catalana. El single combina amb habilitat l’estil distintiu de Martigo, creant un so que és alhora modern i reconeixible.

- Publicitat -

El cor de “QÜIKI” rau en la seva lletra enginyosa i suggeridor. Martigo teixeix versos provocatius, mostrant una habilitat única per jugar amb les paraules, les experiències i les imatges. La cançó es desenvolupa com un joc de seducció.

Amb “QÜIKI”, Martigo no només reafirma el seu talent com a artista, sinó que també demostra la seva capacitat per innovar i sorprendre.