El cantant barceloní, autor de ‘Rikiti’ estrena un senzill que forma part del seu primer EP “Segur que m’equivoco”. Amb la col·laboració del músic i cantant Joan Garriga ens presenta una cançó amb ritmes ètnics i mestissos que reflexiona sobre el concepte espiritual de l’amor romàntic. 

Mama Dousha, nom artístic de Bruno de Fabriziis, presenta una nova proposta després de l’èxit de ‘Rikiti’, tema que l’ha donat a conèixer. Després d’aquesta cançó que s’ha convertit en una de les més escoltades a les ràdios catalanes, obre camí al seu primer EP. 

“Segur que m’equivoco” consta de quatre cançons amb un ritme molt personal. L’artista combina la música electrònica i el pop urbà amb una omnipresència de la guitarra espanyola en tots els temes. Destaquen unes lletres intimistes plenes de sensibilitat i tendresa.

- Publicitat -

El cantant publicarà aquest any el segon ep i també la segona part del disc. A més, ja té actuacions destacades a grans festivals com el Share Festival de Barcelona, l’Strenes de Girona, el Cabró Rock o el Calafell Beach Festival.