Després de tres anys i més de quaranta concerts plegats, el duet format per Lluís Gavaldà, líder d’Els Pets, i Joan-Pau Chaves, teclista de la mateixa formació, fan un pas endavant publicant la seva primera cançó inèdita. La peça es diu “Meva”, un cant lluminós i decidit a l’empoderament femení i al mateix temps una denúncia a les relacions tòxiques i asfixiants. Es tracta d’una lletra d’en Lluís, plena de sensibilitat i empatia, embolcallada per la melodia càlida i melangiosa de Joan-Pau Chaves, una barreja emotiva i devastadora al mateix temps, produïda de manera austera per tots dos, on el piano i la veu en son protagonistes absoluts.

Amb aquesta estrena discogràfica, Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves inicien la seva gira del 2024 nomenada “Sona la cançó” basat en el llibre homònim publicat pel Lluís fa un parell d’anys. En aquest espectacle es barregen peces conegudes i també amagades del cançoner d’Els Pets amb cançons alienes que les han inspirat. “Sona la cançó” és doncs una divertiment juganer i ple de complicitat en un format reduït que vol ser una reflexió sobre els vasos comunicants de la música popular i sobretot una carta d’amor al poder guaridor de les cançons.

- Publicitat -