El primer single del nou projecte d’Iglú és ‘Tota la vida’. Una oda a la superació personal i a la llibertat d’atrevir-se a viure sense por. La cançó reflecteix les inquietuds i les pors que, molts de nosaltres, portem tota la vida explorant i que mai trobem el moment de trencar-les i aventurar-nos més enllà dels límits autoimposats.

‘Tota la vida’ captura l’essència del grup, transmetent una alegria contagiosa i un optimisme que defineix l’estil distintiu de la banda. El so que els caracteritza fusionant l’indie britànic amb el bedroom-pop modern, es fa evident en aquesta peça musical que busca connectar amb el públic i inspirar-los a viure sense barreres.

Amb aquesta cançó comencen una nova aventura a través del segell Delirics. La cançó va ser així mateix, finalista per ser banda sonora de la Volta Ciclista a Catalunya.

- Publicitat -