‘La meva sort’ és l’últim avançament del que serà el quart disc de Ginestà i tracta sobre viure la vida el més intensament possible, valorant-la, madurant i evolucionant en cada sotrac que aquesta et presenta. Posa en valor l’amor propi, la família i les amistats que t’acompanyen en els moments de ressorgiment després d’una mala època. Al final, saber valorar la sort de viure.

En paraules de Júlia i Pau Serrasolsas, “hem volgut explicar la sensació de començar a sortir del forat, de començar a estar bé i entendre que el més important és que et tens a tu mateix, i que res és més important que això”.

Amb producció de Genís Trani, és una de les cançons més ballables de l’imminent nou disc a ritme de pop electrònic i EDM.

- Publicitat -

“La meva sort” va acompanyada d’una peça audiovisual rodada per Alba Martí i Helena Palau. En format reel i adaptable a Youtube, està gravat de manera casolana, on apareixen el Pau i la Júlia enganxant fotografies a una paret blanca, creant un recopilatori de la seva vida tot posant-la en valor.

El quart disc de Ginestà es publica el 9 de febrer i els primers concerts de presentació seran el 5 d’abril a l’Strenes de Girona i el 12 d’abril al Cruïlla de Primavera a la Sala Apolo de Barcelona.