Les Balkan Paradise Orchestra han estrenat “Flowin” el tercer avançament del pròxim disc que es publicarà el febrer. Produïda per Arnau Altimir, la proposta compta amb la col·laboració de Meritxell Neddermann amb un solo de sintetitzadors en una cançó animada i ballable, que fusiona la música disco i l’electrònica.

De fet, després de publicar “I’m Paciència” i “Neue”, el primer i segon avançament respectivament, les barcelonines es desmarquen amb aquesta proposta on es combina a la perfecció els vents i els sintetitzadors. Diferents gèneres que compacten i que donen com a resultat aquesta proposta ben enèrgica.

D’aquesta manera amb “Flowin” sumen un avançament al que serà el seu tercer disc d’estudi que ja té nom: ‘Nèctar’, i que es publicarà el 23 de febrer. A més ja tenen dates tancades per presentar aquest nou àlbum. La primera cita serà a Madrid el 14 de març, però també faran parada a València el 21 del mateix mes. No serà fins un dia més tard, el 22, que trepitjaran la capital catalana per presentar el disc a la Sala Paral·lel 62. Les entrades per a tots els concerts es poden aconseguir a la seva pàgina web.

- Publicitat -