Foto: Liam D

Figa Flawas continuen demostrant que són una de les bandes més inspirades i en forma del panorama musical català amb “4 KISSUS”, una nova cançó que s’emmarca en l’afrobeat amb una producció espectacular, ballable i sensual, que ja és un èxit a plataformes com TikTok a on hi ha publicats 30 segons que han generat molts vídeos.

Els vallencs a “4 KISSUS” presenten una cançó autobiogràfica d’amor del que hauria pogut ser, però que no va ser, amb un rerefons cinematogràfic. Una història d’amor incompleta a on dues persones es coneixen de festa, tenen match, es fan quatre petons i allà s’acaba tot. Tota la cançó gira al voltant del desig, de les ànsies d’anar més enllà i no ser correspost.

Pel videoclip, produït per Canalla Crea, han tornat a confiar amb la direcció de Liam D. En aquesta ocasió s’ha apostat per la gravació en 16mm, un guió i estètica cineasta evidenciant una nova etapa més professionals dels de Valls. Veurem com a protagonista a la valenciana Paula Usero, actriu nominada als premis Goya com a millor actriu revelació, que ha format part de grans èxits com la seria Paquita Salas de Javier Ambrossi i Javier Calvo o la sèrie Luimelia, on hi participa amb un paper protagonista.

- Publicitat -

Veurem una història d’amor d’una nit, on Pep Velasco i la mateixa Paula Usero flirtegen al mític bar musical de Gràcia Heliogàbal.