El grup d’Osona presenta un nou EP format per 6 noves cançons de rock en català. Aquest projecte és el primer gravat en un estudi, concretament a l’estudi de Pep Sala, qui també ha col·laborat en el disc.

“Cançons que no parlen de res” també dona nom al primer senzill de l’àlbum. Una cançó romàntica que no deixa enrere els ritmes propis del grup. Resulta una explosió de força, un tema animat, constant, que s’enfoca en una crida d’atenció cap a la persona estimada. El seu compositor, Joan Bassets, explica que “la cançó parla de totes aquelles cançons d’amor que s’han escrit i que mai han arribat al destí que havien d’arribar, i al capdavall, no han parlat de res a qui ho havien de fer”

El projecte, format per 5 cançons més enfoca aquest sentiment romàntic des de diferents punts de vista. A ‘olor de flors’ tenim un ritme més tranquil que mostra més nostàlgia i contrasta amb altres cançons més dinàmiques com ‘La lluna i el sol’. 

- Publicitat -

Estona de Cel és un projecte de rock en català format per Joan Bassets, Pau Espona, Martí Vancells, Bernat Vancells, Quim Puertas i Aniol Valls. Totes les cançons son de composició i producció pròpia. Es defineixen a ells mateixos com un grup que: “estimem el rock, i estimem les cançons romàntiques. Hem unit aquests dos conceptes per fer una música bonica, que el públic també estimi”

“Cançons que no parlen de res”, el seu segon àlbum, va veure la llum el passat 22 de desembre de 2023 de la mà de l’Indi Music.