Després d’un exitós 2023, la banda d’indie-pop CARMEN 113 prepara el 2024 amb un nou disc, el sisè de la seva carrera. Amb més de 7 milions d’escoltes a Spotify dels temes d’Hipnòtica, el seu últim treball, i més 130.000 oients mensuals, el grup està a punt per llançar les seves noves cançons que recullen tota l’energia rebuda en aquest any tan complet.

Diva és el títol del nou treball discogràfic de CARMEN 113, un àlbum que ens convida a gaudir de l’emoció amb ritmes contagiosos i lletres inspiradores. CARMEN 113 ens mostra la seva faceta més versàtil i creativa, capaç de fusionar diferents estils i sons. Diva és un homenatge a la pista de ball, al plaer de moure’s al compàs d’una melodia que ens convida a ballar plorant, i que ens recorda que va valer la pena. Diva és tot allò que ens fa sentir vius.

A partir de gener de 2024, CARMEN 113 donarà inici a la seva nova gira, ‘DIVA TOUR’, que recorrerà tot el país presentant el seu nou àlbum durant gran part de l’any. La gira promet ser un gran èxit, amb entrades esgotades en diverses dates, com a Madrid, a la Sala Sol, on les entrades es van esgotar un mes abans del concert.

- Publicitat -