Ayryn presentava el seu nou projecte vestida de blau amb “Tremolar”. Li donava després la violència del vent i la delicadesa de l’aire combinant urban i pop amb “Si tu te vas”. Més tard, va venir “Per trobar-me”, tema introspectiu i íntim que va pintar de tardor i de colors terrosos. Finalment, agrupa ara totes aquestes cares en un EP que rep el nom de la primera cançó amb el que va iniciar-lo: Tremolar. Completant els quatre elements que vesteixen el seu nou projecte, també presenta un últim hit cuinat a foc alt.

“Cansada” ens narra la història de superació personal de l’artista després d’una adolescència complicada. De la mà del productor DepsMusic (Ferran Sabanes), artista que l’ha acompanyada en tot l’EP, ens presenta el single més personal i candent del seu projecte de debut. També torna a comptar amb Mussol (Adrià Bañuelos) en la creació d’un videoclip de dimonis i foc, metafòrics i literals amb l’aparició dels diables encaputxats de vermell. Tremolar és una obra melancòlica combinada amb un sentiment esperançador. La idea de conviure amb un passat fosc que t’ha portat a ser qui ets, una força que inspira a l’artista i que vivim en escoltar la seva música.

Viurem el directe de Tremolar avui, divendres 12 de gener, en una Listening Party celebrada a la Sala Heliogàbal de Barcelona. Un esdeveniment gratuït que obrirà portes a les 23 h i on l’acompanyarà DepsMusic i el set de DJ JUDI & DJ CHELSS.

- Publicitat -