La cantant i compositora Anaïs Vila llença el segon i últim avançament del que serà el seu quart disc. En aquesta cançó, en que guitarres elèctriques acompanyen la seva veu, ens parla sobre desitjos ocults: allò que no diem, però que sentim. Ens trobem amb un tema diferent; juganer i descriptiu alhora, i amb una textura molt més recitada a la que estem acostumats. 

La cançó compta amb la col·laboració de molts artistes, com Jordi Bastida o Gerard de Pablo, a les guitarres i cors, respectivament. Aquest caràcter més acústic i poètic ens dona una pista sobre les característiques d’aquest proper disc.

“Ara sempre” és un àlbum on es barregen la senzillesa i la profunditat amb una producció molt acurada, en que podem trobar la veu i la guitarra com a principals acompanyants. L’autora retrata l’ansietat, l’emergència climàtica, les relacions de parella i les respectives ruptures per emmarcar les barreres i anhels d’aquells que viuen la dècada dels trenta. L’àlbum el formen onze cançons de pop independent, amb pinzellades de folk, molt allunyades de qualsevol element artificial 

- Publicitat -

Anaïs Vila és una compositora i cantant catalana. El seu nou disc s’afegirà a la seva discografia, actualment forma per “Entre els dits” (Temps Record, 2015), “Fosc, cançons per veure-hi clar” (Temps Record, 2017)  i “Contradiccions” (Temps Record, 2020). Aquests l’han portat a actuar en escenaris com el Festival Strenes de Girona (abril 2016) o al Teatre Kursaal de Manresa. Vila també ha estat finalista als Premis Descoberta i Enderrock com a artista revelació i millor cançó d’autor per “Entre els dits”

El dia 26 de gener publica el seu nou àlbum “Ara sempre”.