Aquest dijous 18 de gener, l’Àlex Pérez, presenta “seguirem cantant”, un nou single dins de la nova etapa sonora que ja va començar amb “Eterns”, una de les cançons més sonades a les ràdios dels passats mesos i des de la seva sortida.

És una cançó vitalista, plena d’energia i potència que vol ser un cant a la música. En els moments difícils tots tenim aquella persona o aquella cançó, lloc o hobby que ens ajuda a tirar endavant. Tots tenim el nostre escut que ens ajuda a parar els cops.

L’escut de l’Àlex és la música i fins i tot en els moments que ha dubtat de tirat endavant en el món de la música, ha estat aquesta la que l’ha empès a seguir i li ha donat forces.

- Publicitat -

Es tracta d’una cançó amb una tornada enèrgica, plena de veus que li donen èpica i caràcter. Una cançó pop per a tots els públics, ideal per cantar a ple pulmó al cotxe, en moments alegres o difícils, amb els amics, una cançó per un mateix o per compartir.

Aviat ressonarà en els concerts de la gira de presentació del disc arreu de Catalunya. Per aquesta nova etapa l’Àlex ha creat una banda amb músics reconeguts com Miki Santamaria (baixista de Dr Prats), Martí Sanchez (que ha tocat amb artistes com Aleesha), Alex Carretero (tècnic de projectes com Alizzz o els Manel) i Marc Pérez (multiinstrumentista, productor i germà de l’Àlex)

Així doncs, l’Àlex deixa enrere la seva etapa de cantautor en acústic i passarà a recórrer festivals i diferents places de Catalunya per portar un espectacle explosiu i festiu, alhora que amb lletres que connecten amb l’interior de qui les escolta.