Xavi Flores, el cantautor “Santboià” de la veu trencada, està llest per captivar els seus seguidors i conquerir nous cors amb el llançament del seu esperat nou single.

Amb una carrera en ascens i una legió de seguidors fidels, Xavi promet sorprendre una vegada més amb el seu talent i versatilitat.

El nou single, titulat CONQUISTANDO EL MUNDO, és sens dubte una de les millors melodies i lletres profundes que connecten amb el públic com ens té ja acostumats. Amb una producció impecable a ArticWave Studio de la mà de Carlos Dueñas, i una veu única, l’artista ha treballat àrduament per oferir una experiència musical inoblidable.

- Publicitat -

El llançament de “CONQUISTANDO EL MUNDO” marca un nou capítol en la carrera de Xavi, qui ha demostrat constantment la seva capacitat per reinventar-se i evolucionar musicalment. Aquest nou senzill promet ser un èxit rotund.

Ens posem en contacte amb vosaltres per presentar-vos el nou tema, CONQUISTANDO EL MUNDO, amb el qual podreu ser testimonis de la màgia que Xavi ha creat en aquesta nova producció.