Pol Pla és un cantant i compositor que sempre acostuma a anar acompanyat de la seva guitarra despertant emocions i sentiments, des del lloc més profund, amb les seves cançons.

Clavell blau (LCM Records, 2023) és el seu primer treball de curta durada amb sis cançons que reflecteixen l’ànima d’en Pol. Cançons que neixen a dins i que conviden a l’oient a la reflexió, meditació i sentir les cançons des de la presència i l’amor. Hi ha molts sons de natura a diferents cançons que fan aflorar a l’oient sensacions orgàniques transportant l’oient sota la pluja, a prop del mar o al mig de la muntanya. L’amor, és en línies generals, el fil conductor de les lletres d’aquest disc. No només l’amor romàntic, el desamor i l’amor propi també hi juguen un paper molt important. S’ha cuidat cada detall per fer sentir a l’oient la sensació que ha sentit el Pol en compondre aquestes cançons.

Juntament amb en Natxo Tarrés (Gossos) a la gravació, producció i mescles, en Pol ha fet aquesta tria de cançons que tenen essencialment una ànima acústica, nua, de recolliment i escalf, fent-nos sentir com a casa. Cançons que conserven, tant en els versos com en la música, la puresa del sentiment viscut a l’hora de ser compostes, condensant el sentit en cada vers i acord. També hi ha participat en Roger Farré (Gossos) al baix, nodrint les cançons amb línies precises i originals que eleven les cançons i les fan brillar encara més. La masterització ha anat a càrrec d’en Juanjo Muñoz (Gossos).

- Publicitat -