És des del 2019, any de publicació del disc conjunt ‘Present’ (àlbum de nadales que cada any es posiciona entre les més escoltades a Catalunya durant el període nadalenc), que Meritxell i Judit Neddermann, germanes i artistes, fan un parèntesi en les seves respectives carreres musicals per fer música juntes.

Aquest 2023 tornen com una única nadala inspirada sònicament als anys 80, en català, que parla de retrobar-se quan una de les dues viu lluny i del moment en què cal acomiadar-se després de compartir temps de qualitat. Composta per totes dues, inspirada en la seva pròpia experiència com a germanes i produïda per Meritxell Neddermann i Arnau Figueres, ha arribat el moment de lliurar-la al món i animar les festes amb una nadala diferent.

El tema es presentarà a les principals ràdios catalanes perquè entri en rotació, aprofitant la temàtica i la reputació de les dues artistes. A més, hi ha tancades diverses entrevistes amb mitjans catalans i tres concerts únics en què les artistes interpretaran cançons del seu repertori conjunt i presentaran la nadala en primícia: el 28 de novembre a la Universitat Cambridge, el 6 de desembre a Puigcerdà i el 14 de desembre a Barcelona.

- Publicitat -