Som Núvol, imatge de Judit Martínez
Som Núvol, imatge de Judit Martínez

Després d’“Albor”, un EP que els obre camí al món musical l’any 2022, el grup aposta per un àlbum en el que s’aprecia una gran maduració artística. A “Iris”, se’ns presenta un estil IndieRock on es combinen cançons més festives amb d’altres més nostàlgiques i reflexives.

El grup va ser format inicialment per Pau Martí i Arnau Fabra. Durant la seva gira a l’estiu de 2022 s’hi van incorporar Adam Fabra i Mario Fernández, a la percussió i guitarra, respectivament. Després dels concerts, Mario Fernández s’hi ha incorporat oficialment, i ha format part tant en el procés creatiu com en la gravació. La producció d’aquest àlbum no hauria estat possible sense la col·laboració de Marc Cubero, Mireia Jiménez, o Roger Gascon, entre altres. 

La combinació d’aquests artistes resulta en un projecte sorprenent. Al llarg de les 13 cançons participem en un viatge ple d’emocions, records, però sobretot resiliència a l’hora de seguir endavant. En major o menor mesura tothom es sent identificat amb els sentiments als quals apel·la, des de diferents punts de vista.  Com ens queda clar des de la introducció del disc: “tot depèn de la teva perspectiva, del teu iris”.

- Publicitat -

Enfocats cap a futures oportunitats, Som Núvol incorpora a Adri Lozano i Quim Pastor a bateria i baix. L’objectiu és preparar un nou directe en format digital, que veurà la llum aquesta primavera a la gira “Tot depèn del Iris”.

“Iris” presenta una innovació en la trajectòria musical del grup. Un element comú que presenten les seves cançons és la força de les seves lletres. Trobem nostàlgia al recordar moments passats i sobretot un gran missatge d’esperança. Són moltes les cançons en que es fa referència a la por davant situacions incertes o dificultats que un experimenta al llarg del camí. La conclusió, però, és que al final “tot ha valgut la pena”