Qui no ha sentit mai “si l’estimes deixa-la marxar” alguna vegada a la seva vida? Doncs bé, Aion ho transforma en cançó. Amb la col·laboració d’Edu Vergés a la guitarra, l’artista crea un ambient íntim en que ens parla sobre l’amor i com aquest marxa.

A ‘Tan lluny’, l’artista es mostra tal com és: un jove que ha estimat i que és conscient que les coses no sempre acaben com un vol. Al llarg de la cançó ens narra alguns moments, tan simples com íntims i s’obre en canal, mostrant la seva faceta més romàntica i personal. Més enllà dels records bonics, també explora aquell sentiment d’enyorança. Tot i alegrar-se per aquesta persona, expressa l’amargor de tenir-la tant lluny. 

En aquest nou tema, Aion treballa en un camp molt diferent del que havíem vist anteriorment a ‘Palmera Caribeña’ o ‘No voy a volver’. Aposta per la simplicitat de la seva veu acompanyada d’una guitarra per establir una conversa amb els seus oients i confessar amb tota transparència, la veritat dels seus sentiments. 

- Publicitat -

El senzill és un pas més per un jove que s’inicia al món de la música als sis anys. Aquesta l’ha portat a trepitjar grans escenaris de renom a Catalunya, França i Holanda, i actualment col·lecciona tres senzills de la mà de la discogràfica Delirics.