‘CAP TROSSET DE MI’ és un missatge reflexiu, directe, concís i cru. Així és com Ven’nus, l’autora de la joia de disc Bocaterrosa, el seu primer àlbum, o el recent senzill “T’HI QUEDES”, que ha començat a sonar a les ràdios fórmules del país, s’endinsa en la seva era més nostàlgica.

A “CAP TROSSET DE MI” expressa el moment en el qual t’adones que l’esfera que engloba els dies de la persona que desitges, ja no hi ha cap tros de tu. No hi ha dessuadores, ni mitjons a l’armari. Ni converses, ni sentiments, ni emocions. Res del que havia significat el dia a dia amb aquella persona especial perdura. És el moment de recrear-se en els records. Vol posar so a l’esfera que engloba la seva realitat, una que ja no és compartida, impotència i dosis de realitat a parts iguals. En aquesta balada de sonoritats pop, la producció ha anat a càrrec de la mateixa Ven’nus i acabada per Vernat.

Després de compartir dues gires i crear singles d’èxits plegats, com “D’estoc”, senzill del seu primer disc, Ven’nus i Vernat continuen fent equip per continuar explorant sonoritats plegades. “CAP TROSSET DE MI” anirà acompanyada d’una peça audiovisual amb Isaac Fluxà com a director, indagant en la part física i literal de perdre –una relació, un amor, una amistat, un sentiment…-.

- Publicitat -

“KETAAMBTU / captrossetdemi”, l’acompanyant en format remix de “CAP TROSSET DE MI”, deixa enrere la melancolia i interpreta el moment on, internacionalment i intergeneracional, ens aboquem a la nit i a la desconnexió ràpida -i, a vegades, tòxica- com a remei per oblidar un mal tràngol.

Vibrarem amb sonoritats club i una lletra poc entenedora, on el missatge ja no és tan important com sí que ho és el fet d’escoltar-se i anar en sintonia amb el teu propi cos. En definitiva, una oda a l’ànsia de trobar solució als problemes que ens envolten. Aquesta producció, de nou compartida entre Ven’nus i Vernat, ve acompanyada de material d’arxiu de l’etapa més clubera de Ven’nus, concretament en els darrers anys, treballant en el món de la nit. Enregistrat per ella mateixa, no s’oblida de la seva etapa com a cineasta. Ven’nus escriu, produeix, enregistra. Una dona jove tot terreny que èxit rere èxit està consolidant la seva carrera. Un projecte que, ben segur, aportarà moltes alegries durant els anys que venen.