Després de l’èxit dels seus dos primers senzills, Txenia torna ara amb “No vull caure en l’amor” el tercer avançament del que serà el seu proper àlbum “Paradigma”. Amb aquesta cançó Txenia ens mostra el seu costat més tendre i melangiós, una balada que parla de la dificultat d’acceptar els nostres propis sentiments i d’aprendre a deixar enrere el passat, tot i el dolor.

Amb aquest nou senzill, Txenia demostra una vegada més la seva habilitat per crear música que connecta amb l’audiència abordant temes profunds i reals amb el seu estil característic i trencador. Així ho va demostrar també en el concert de presentació del projecte celebrat el passat 11 d’agost a la Sala Mirona (Salt) on, havent publicat només una cançó, va ser capaç d’omplir la sala i fer viatjar al públic en una experiència musical i emocional única.

El single està publicat sota el segell de Crea Music i produït per Sergi Perez Berk, reconegut pels seus treballs de producció amb grups com OBK, la UNION i Berk and Virtual Band.

- Publicitat -